Varevogne fra IVECO

Page divider

Leder du efter en god varevogn eller kassevogn, som kan gøre arbejdet mere effektivt, så har vi hos IVECO det, du efterspørger.

I udvalget af varevogne har du også mulighed for at skræddersy vognen til dine virksomhedsbehov. Vi har større og mindre varevogne, elektriske varevogne mm - med fokus på stor komfort og fleksibel kørsel for chaufføren.

Hos IVECO har vi også fordelagtige serviceløsninger, som kan gøre arbejdsdagen langt lettere. Her på siden kan du gå på opdagelse i vi vores kassebiler, og finde netop den, du ønsker ud fra varerumsstørrelse og laststørrelse.

Page divider

Varevogne til alle faglige behov - i alle størrelser

En varevogn er essentiel for erhvervsmæssig succes. Hos IVECO Danmark finder du et væld af varevogne, kassevogne og entreprenørbiler som du stolt kan lade repræsentere netop din virksomhed.

Du kan gå på opdagelse i vores mest populære varevogne bygget på innovativ teknologi: Ny Daily kassebil, Ny Daily Chassis og Ny Daily 4x4. Vores Daily-serier er under konstant udvikling med mange nye opkoblingsmuligheder og personaliserede tjenester, som vi skræddersyer til netop dit brug af køretøjet og dine krav.

EN KASSEBIL MED KOMFORT OG KØREGLÆDE I FOKUS
Den Ny IVECO Daily kassebil er udstyret med sædehynde, ryglæn og nakkestøtte i memory foam.

KLARER DE MEST KRÆVENDE OPGAVER
Med vores Ny IVECO Daily kan du hurtigt og effektivt gennemføre krævende opgaver. Udover at det vil spare dyrebar tid, så vil det være økonomisk fordelagtigt og du tager desuden hensyn til miljøet.

EN VAREVOGN MED DE BEDSTE PRÆSTATIONER
Du kan altid stole på, at vores Daily nok skal levere de allerbedste præstationer - dag ud og dag ind, år efter år. Det gør den blandt andet med sin avancerede gearkasse og sin højeffektive motor - samt brændstofeffektivitet og lave driftsomkostninger.

I Ny IVECO Daily, findes også CNG-modellen, som kører på biogas, hvis du ønsker at introducere grønne tiltag til virksomheden og nedbringe jeres CO2-emissioner.

Ny Daily kassebil

I udvalget af varevogne finder du Ny Daily IVECO, som er fuld af innovative løsninger. For eksempel er kassevognen udstyret med den nye AIR-PRO-undervogn, den første innovative luftaffjedring med smart elektronisk styring. Luftaffjedringen er nem at betjene via et joystick i førerhuset. Den smarte funktion vil dermed forbedre din kørekomfort, og beskytter både dig og din last.

KØB NY DAILY VAREVOGN I DAG - FIND FORHANDLER NÆR DIG

IVECO Daily varevogn
Page divider

Ny Daily box/lift

IVECO har også den smarte Daily box/lift, der er udstyret med samme teknologi og fokus på komfort og køreglæde, som vores Daily varevogn. Vores box/lift er designet til at hjælpe med at drive en virksomhed, der vækster. Med Ny Daily får du en komplet transportløsning, der er skræddersyet til din virksomhed.

Vores box/lift er et af de mest alsidige køretøjer i sin klasse. Uanset hvilken virksomhed, du driver, kan den tilpasses dine behov.

FIND IVECO BOX/LIFT FORHANDLER NÆR DIG

IVECO Daily Box/lift
Page divider

Daily 4x4 - kom sikkert i mål i al terræn

Med Daily 4x4 får du erhvervskøretøj, der er bygget som en lastbil, med en solid bærende chassisramme samt højeffektive affjedringer. Derfor er vores Daily 4x4 nem at tilpasse til en langs række forskellige anvendelser. For Daily 4x4 er intet sted længere uden for rækkevidde, og den tager dig trygt og effektivt til destinationen - uanset, hvor svært det kan være at nå stedet.

Vælg den rigtige IVECO Daily 4x4 version - kassevogn eller chassis - fra det dobbelte udbud af allroad- og offroad-versioner, der let kan køre i det mest uvejsomme terræn og på blandede strækninger med ujævne og asfalterede veje.

FIND DAILY 4x4 FORHANDLER HER

IVECO Daily 4x4

Om IVECO

IVECO er et mærke tilhørende Iveco Group N.V. (MI: IVG). IVECO designer, producerer og markedsfører en bred vifte af lette, mellemstore og tunge erhvervskøretøjer, terrængående lastbiler og køretøjer til applikationer som f.eks. off-road missioner.

Mærkets brede udvalg af produkter omfatter Daily, et køretøj, der dækker 3,5 – 7,2 tons køretøjsvægtsegment, Eurocargo fra 6 – 19 tons og, i det tunge segment over 16 tons, IVECO WAY-serien med on-road IVECO S-WAY, off-road IVECO T-WAY og IVECO X-WAY til lette offroad-opgaver. Derudover bygger IVECO Astra-mærket terrængående lastbiler samt specialkøretøjer.

IVECO beskæftiger tæt på 21.000 personer globalt. Det administrerer produktionssteder i syv lande i hele Europa, Asien, Afrika, Oceanien og Latinamerika, hvor det producerer køretøjer med de nyeste avancerede teknologier. 4.200 salgs- og servicesteder i over 160 lande garanterer teknisk support, uanset hvor et IVECO-køretøj er på arbejde.

For yderligere information om IVECO: www.iveco.com

Page divider

Service- og reparationsaftale til din varevogn fra IVECO

I forlængelse af salg og markedsføring af vare- og lastbiler tilbyder IVECO en række serviceydelser i form af service- og reparationsaftaler, salg af brugte vare- og lastbiler samt bilfinansiering.

Udover vores entreprenørbiler, kan du også hos IVECO finde et udvalg af mellemtunge og tunge lastvogne. Her har vi har den populære Eurocargo, der kan fås fra 7,5 til 18 tons - med motor fra 160 HK og op til 310. ​Du kan også finde IVECOs flagskib S-WAY, som fås fra 18 til 32 tons med motorer fra 330 op til 570 HK i Euro 6d.

Service- og reparationsaftale til din varevogn IVECO