IVECO DAILY - VAREVOGN

Bliv kontaktet

BLIV KONTAKTET

EN VAREVOGN TIL ALLE FAGLIGE BEHOV - I ALLE STØRRELSER

Page divider

DAILY KASSEBIL

I udvalget af varevogne finder du Daily IVECO, som er fuld af innovative løsninger. For eksempel er kassevognen udstyret med den nye AIR PRO-undervogn, den første innovative luftaffjedring med smart elektronisk styring. Luftaffjedringen er nem at betjene via et joystick i førerhuset. Den smarte funktion vil dermed forbedre din kørekomfort, og beskytter både dig og din last.

KØB NY DAILY VAREVOGN I DAG - FIND FORHANDLER NÆR DIG

IVECO Daily - Varevogn
Page divider

DAILY BOX/LIFT

IVECO har også den smarte Daily Box/Lift, der er udstyret med samme teknologi og fokus på komfort og køreglæde, som vores Daily varevogn. Vores Box/Lift er designet til at hjælpe med at drive en virksomhed, der vækster. Med Ny Daily får du en komplet transportløsning, der er skræddersyet til din virksomhed.

Vores box/lift er et af de mest alsidige køretøjer i sin klasse. Uanset hvilken virksomhed, du driver, kan den tilpasses dine behov.

FIND IVECO BOX/LIFT FORHANDLER NÆR DIG

IVECO Daily - Box & Lift - Varevogn
Page divider

DAILY 4X4 - KOM SIKKERT I MÅL I AL TERRÆN

Med Daily 4x4 får du erhvervskøretøj, der er bygget som en lastbil, med en solid bærende chassisramme samt højeffektive affjedringer. Derfor er vores Daily 4x4 nem at tilpasse til en langs række forskellige anvendelser. For Daily 4x4 er intet sted længere uden for rækkevidde, og den tager dig trygt og effektivt til destinationen - uanset, hvor svært det kan være at nå stedet.

Vælg den rigtige IVECO Daily 4x4 version - kassevogn eller chassis - fra det dobbelte udbud af allroad- og offroad-versioner, der let kan køre i det mest uvejsomme terræn og på blandede strækninger med ujævne og asfalterede veje.

FIND DAILY 4x4 FORHANDLER HER

IVECO Daily - 4x4 - Varevogn
Page divider

SERVICE- OG REPARATIONSAFTALE

I forlængelse af salg og markedsføring af vare- og lastbiler tilbyder IVECO en række serviceydelser i form af service- og reparationsaftaler, salg af brugte vare- og lastbiler samt bilfinansiering.

Udover vores entreprenørbiler, kan du også hos IVECO finde et udvalg af mellemtunge og tunge lastvogne. Her har vi har den populære Eurocargo, der kan fås fra 7,5 til 18 tons - med motor fra 160 HK og op til 310. ​Du kan også finde IVECOs flagskib S-WAY, som fås fra 18 til 32 tons med motorer fra 330 op til 570 HK i Euro 6d.

Service- og reparationsaftale til din varevogn IVECO