MØD IVECO eDAILY - ELEKTRISK VAREVOGN

Bliv kontaktet

BLIV KONTAKTET

EN ELEKTRISK VAREVOGN TIL ALLE FAGLIGE BEHOV
- SAMME YDEEVNE, BARE ELEKTRISK

Page divider

IVECO eDAILY- 100% ELEKTRISK

Hos IVECO tror vi på at fremtiden er el-baseret. Derfor findes vores udvalg af elektriske varevogne i flere forskellige karossevarianter: IVECO van, chassis og mandskabsvogn i varieret totalvægt og opbygninger.

Med en eDaily elektrisk varevogn, vil du opleve de samme egenskaber fra den almindelige, diesel kassevogn. Det er samme ydeevne i topklasse, blot uden emission og støj. Ved IVECO eDaily er der samme fokus på sikker kørsel, robusthed og holdbarhed.

  • 8 års garanti på batterierne*
  • 3,5t påhængsvægt
  • Fra 3,5t – 7,2t kassevogne og chassiser
  • Elektrisk og mekanisk kraftudtag; mulighed for alle typer opbygninger

* 8 år eller max 160.000 kilometer for køretøjer med ét batteri og max 250.000 kilometer for køretøjer med 2 og 3 batterier, ved aktivering connectivity boks. Gælder kun driftsbatterierne.

IVECO eDaily - Elektrisk varevogn set forfra

Læs mere om den elektriske varevogn eDaily her på siden - eller download eDaily brochuren her.


EN ELEKTRISK VAREVOGN TIL ENHVER ARBEJDSOPGAVE

Den elektriske varevogn kan bruges til alle arbejdsopgaver. Alt efter hvad virksomheden kræver, kan der installeres 1,2 eller 3 batteri moduler, som kan tilpasses efter behov for nyttelast og rækkevidde - og som sagtens kan justeres løbende, alt efter hvordan behovet ændres. Batteriet kan også give strøm til kølerum, kraner eller andre strukturer.

IVECO eDaily fås også med den revolutionerende AIR-PRO intelligente affjedring, som vil reducere 25% af vibrationerne ved kørsel. Desuden finder du ved IVECO eDaily de samme andre teknologier, som du kender hos IVECO.

Uanset hvad du søger i en kassevogn, så kan du hos IVECO nemt sammensætte din foretrukne eDaily-pakke. Det gælder levering og installation af ladeinfrastruktur, men også om du ønsker at tilmelde dig fordelagtige service-og reparationsaftaler.

eDaily elektrisk varevogn range
Page divider

IVECO EDAILY MED DIGITALE LØSNINGER

IVECO eDaily er mere end bare en varevogn. Den rummer løsninger og ydelser, som er digitalt forbundet. Ligesom med Daily-varevognen, så får du med den elektriske varevogn samme digitale fordele og løsninger, som effektiviserer dine arbejdsgange, kørselsglæden, samt sikkerhed.

Connectivity Box i varevognen gør det muligt at udveksle data og information i realtid, men giver også adgang til alle IVECO’s løsninger, som giver en afslappet og sikker køreoplevelse. Connectivity Box er en gratis feature i vores IVECO eDaily kampagnebiler. Husk at aktivere funktionen, så du kan få det fulde udbytte.

Du kan også tilkøbe IVECO driver pal. Med denne intelligente assistent kan din IVECO eDaily arbejde endnu mere effektivt og nemt med stemmestyringsfunktionen. Læs meget mere om den smarte Driver Pal her.

INTELLIGENT OPLADESTYRING

eDaily’s intelligente opladningsstyring giver en unik mulighed for, at du kan planlægge opladninger på de mest praktiske tidspunkter - og gør det også muligt, at forhåndsklimaregulere kabinen.

Ved eDaily kan du også med en mobilapp, få intelligent overvågning af energiforbruget. Via appen kan du løbende holde øje med energiforbruget og få adgang til rapporter, som kortlægger energien der er brugt versus, hvor mange km varevognen har tilbagelagt.

Med den helt unikke batteriinstallation kan du nemt opgradere rækkevidden på varevognens batterier - alt efter, hvor mange opgaver der er - og hvor mange km, der skal tilbagelægges. IVECO’s eDaily har den højeste rækkevidde på markedet - og det betyder, at varevognen kan køre op til 400 km ved bykørsel, før den skal oplades. Det giver fuld fleksibilitet og elektrisk mobilitet.

Den integrerede ladeinfrastruktur har til formål at maksimere varevognens udbytte, samt minimere energiudgifterne.

HURTIG OG NEM OPLADNING

Varevognens ladestik er nemt at tilgå med mange lademuligheder, som du let kan få overskueligt overblik over via appen. Batteriet bruger kun 30 min på at lade op til 100 km’s kørsel.

Page divider

VED KØB AF DIN NYE IVECO EDAILY

Når du køber din nye IVECO eDaily, så er vi med på hele rejse. Her sørger vi for alt fra finansiering (IVECO Capital-finansløsninger), hjælp til et skræddersyet design, ladeinfrastruktur, men også kontrakter med energiforhandlere. IVECO samarbejder med ledende virksomheder, som kan installere og yde service og assistance på din eDaily elektriske varevogn.

Find din IVECO eDaily-forhandler og kom i gang med den elektriske rejse