eDaily - elektrisk varevogn fra IVECO

Page divider

El er fremtiden. Med vores eDaily elektriske varevogn, får du de samme egenskaber fra den almindelige, diesel kassevogn og får altså samme ydeevne i topklasse, blot uden emission og støj. Ved eDaily er der samme fokus på sikker kørsel, robusthed og holdbarhed.

Læs mere om den elektriske varevogn eDaily her.

Page divider

Elektriske varevogne er kommet for at blive

En varevogn er essentiel for erhvervsmæssig succes. Hos IVECO Danmark finder du et væld af varevogne, kassevogne og entreprenørbiler som du stolt kan lade repræsentere netop din virksomhed.

Der er mange grunde til at introducere den elektriske varevogn fra eDaily til jeres arbejdsgang. Ikke blot byder den elektriske varevogn emission-og støjfri kørsel, som er ideel til bykørsel. Men når du bringer en elektrisk varevogn ind i virksomheden, vil du få den perfekte ledsager til de daglige gøremål - og op til 50% besparelse på vedligeholdelsesomkostningerne.

eDaily er ligeså alsidig som de resterende DAILY-modeller. Med Hi-Power funktionen, kan varevognen nemt og hurtigt opnå maksimal ydeevne - og klare tungere læs, hurtige overhalinger - og stejle stigninger.

Derfor får du med IVECO’s eDaily den eneste elektriske varevogn med samme anhængervægt (op til 3500kg.) som med diesel. Vil du spare på energien, så kan du også anvende ECO-funktionen, som er ideel til bykørsel.

Læs meget mere om eDaily varevognens mange egenskaber her

Elektrisk varevogn - digitale løsninger

eDaily’s intelligente opladningsstyring giver en unik mulighed for, at du kan planlægge opladninger på de mest praktiske tidspunkter - og gør det også muligt, at forhåndsklimaregulere kabinen.

Ved eDaily kan du også med en mobilapp, få intelligent overvågning af energiforbruget. Via appen kan du løbende holde øje med energiforbruget og få adgang til rapporter, som kortlægger energien der er brugt versus, hvor mange km varevognen har tilbagelagt.

Med den helt unikke batteriinstallation kan du nemt opgradere rækkevidden på varevognens batterier - alt efter, hvor mange opgaver der er - og hvor mange km, der skal tilbagelægges. IVECO’s eDaily har den højeste rækkevidde på markedet - og det betyder, at varevognen kan køre op til 400 km ved bykørsel, før den skal oplades. Det giver fuld fleksibilitet og elektrisk mobilitet.

Den integrerede ladeinfrastruktur har til formål at maksimere varevognens udbytte, samt minimere energiudgifterne.

Page divider

Intelligent opladningsstyring

eDaily er mere end bare en varevogn. Den rummer løsninger og ydelser, som er digitalt forbundet. Ligesom med DAILY-varevognen, så får du med den elektriske varevogn samme digitale fordele og løsninger, som effektiviserer dine arbejdsgange, kørselsglæden, samt sikkerhed.

Connectivity-boksen i varevognen gør det muligt at udveksle data og information i realtid, men giver også adgang til alle IVECO’s løsninger, som giver en afslappet og sikker køreoplevelse. Connectivity-boksen er en gratis feature i vores eDaily kampagnebiler, men vær dog opmærksom på at aktivere funktionen, så du kan få det fulde udbytte.

Du kan også tilkøbe IVECO driver pal. Med denne intelligente assistent kan din eDaily arbejde endnu mere effektivt og nemt med stemmestyringsfunktionen. Læs meget mere om den smarte Driver Pal her.

Hurtig og nem opladning

Varevognens ladestik er nemt at tilgå med mange lademuligheder, som du let kan få overskueligt overblik over via appen. Batteriet bruger kun 30 min på at lade op til 100 km’s kørsel.

Elektrisk varevogn til enhver arbejdsopgave

Hos IVECO tror vi på at fremtiden er el-baseret. Derfor findes vores udvalg af elektriske varevogne i flere forskellige karossevarianter: IVECO van, chassis og mandskabsvogn i varieret totalvægt og opbygninger.

Læs mere om vores varevogne hos IVECO her - med forskellige varerums-og laststørrelser, alt efter dine virksomhedsbehov.

Den elektriske varevogn kan bruges til alle arbejdsopgaver. Alt efter hvad virksomheden kræver, kan der installeres 1,2 eller 3 batteri moduler, som kan tilpasses efter behov for nyttelast og rækkevidde - og som sagtens kan justeres løbende, alt efter hvordan behovet ændres. Batteriet kan også give strøm til kølerum, kraner eller andre strukturer.

eDaily fås også med den revolutionerende Air-Pro intelligente affjedring, som vil reducere 25% af vibrationerne ved kørsel. Desuden finder du ved eDaily de samme andre teknologier, som du kender hos IVECO.

Uanset hvad du søger i en kassevogn, så kan du hos IVECO nemt sammensætte din foretrukne eDaily-pakke. Det gælder levering og installation af ladeinfrastruktur, men også om du ønsker at tilmelde dig fordelagtige service-og reparationsaftaler.

Page divider

Køb din nye IVECO eDaily

Når du køber din nye IVECO eDaily, så er vi med på hele rejse. Her sørger vi for alt fra finansiering (IVECO Capital-finansløsninger), hjælp til et skræddersyet design, ladeinfrastruktur, men også kontrakter med energiforhandlere. IVECO samarbejder med ledende virksomheder, som kan installere og yde service og assistance på din eDaily elektriske varevogn.

Find din IVECO eDaily-forhandler og kom i gang med den elektriske rejse

eDaily elektrisk varevogn range