VELKOMMEN
TIL IVECOS VERDEN AF DIGITALE MULIGHEDER

Page divider

Med en Daily varevogn fra IVECO følger et væld af fordele.

IVECO DRIVER PAL MED AMAZON ALEXA*

Stemmestyret digital assistent, som du kan bruge til at kommunikere med dit køretøj og andre chauffører.

MYIVECO-FUNKTION:

Indstil navigationssystemet og få oplysninger om dit køretøjs tilstand undervejs på din tur. Få tips om kørestil, brændstofbesparelsesmuligheder og sikker kørsel.

CONNECTIVITY BOKS:

Maksimér din Dailys oppetid med IVECOs fjerndiagnosticering. Fra Iveco´s kontrolrum kan vi i realtid 24/7 advare om kritiske fejl på køretøjet, udføre fjerndiagnose og trådløse softwareopdateringer, så tidskrævende værkstedsbesøg undgås.

*IVECO DRIVER PAL er tilgængelig på de sprog, der understøttes af Amazon Alexa. Amazon, Alexa og alle relaterede varemærker tilhører Amazon.com, Inc. eller dets associerede selskaber.

Page divider

IVECO DAILY

KOMFORTABEL KØRSEL, GOD TYNGDE OG MAKSIMAL HOLDBARHED

Page divider

3 VÆGTKLASSER – IVECO Daily fås som 3,5 tons, 5 tons og klassens suverænt største kapacitet på hele 7,2 tons.

ANHÆNGERVÆGT – 3,5 tons anhængervægt på alle modeller*.

HOLDBAR – Bygget til at modstå belastninger. Bygget som en lastbil på en chassis-ramme, som giver dig maksimal styrke og holdbarhed under selv den hårdeste belastning.

DRIVLINIE – Automatgearkassen giver dig et bredt drejningsmoment. Motoren og den 8-trins automatgearkasse sikrer dig komfort og maksimal ydelse takket være den elektroniske gearskiftstyring som tilpasser sig efter opgave og kørselsmønster.

KØREKOMFORT – motor og gearkasse er i perfekt harmoni, selv under fuld belastning.

*7.2 ton modeller må trække 3.300kg grundet maks. vogntogsvægt

Page divider

KOMFORT

DEN ABSOLUT BEDSTE KØREKOMFORT FOR DIG SOM CHAUFFØR

Page divider

KOMFORT SÆDE – Daily er den første varevogn med både sædehynde og ryglæn med memory-foam, Memory Foam, der først blev udviklet til NASA´s rumfærger, fordeler vægten jævnt og reducerer trykket mod kroppen med op til 30 %. Hovedstøtten, der også er fremstillet af memoryfoam, absorberer trykket ved en kollision og reducerer dermed piskesmældseffekten. Samtidig er vores komfortsæde affjedret, opvarmet og udstyret med armlæn, så du altid er sikret størst muligt komfort.

AIR-PRO* - Innovativ luftaffjedring på bagakslen, kombineret med aktive intelligente støddæmpere både for og bag. Den forbedrer din kørekomfort, beskytter dig og din last og tilpasser sig dit arbejde. Air-pro styres via dedikeret betjeningsgreb på instrumentbordet og via bilens TFT - instrumentering.

Hi-Matic – 8-trins automatgear for optimal komfort og køreglæde

KABINEN – designet for optimal personbilslignende komfort

VENDERADIUS – Den korteste venderadius i klassen - ned til kun 11,3 meter - giver dig mange fordele på trange steder i byen

ACC – Automatisk klimaanlæg, der altid giver dig den perfekte temperatur.

CARPLAY – en smartere og mere sikker måde at bruge din mobiltelefon på, så du kan fokusere på kørslen. Du kan foretage opkald, sende og modtage beskeder og lytte til musik (både IOS & Android).

*AIR-PRO er ikke inkluderet i IVECO kampagnebiler, men kan tilkøbes til en merpris, Kontakt din forhandler for pris og hør nærmere.

Page divider

TEKNOLOGI

VÆR PÅ FORKANT MED UDVIKLINGEN VIA DEN NYESTE TEKNOLOGI

Page divider

IVECO DRIVER PAL – Amazon Alexa* - den nye stemmestyrede rejseledsager.

FULL LED FORLYGTER – giver 15% skarpere lys og har ekstremt lang holdbarhed.

CONNECTIVITY BOKS – maksimér din Dailys oppetid. Få fjerndiagnostik og udfør trådløse softwareopdateringer uden at skulle på værksted.

WEBASTO – din bil er altid varm på en kold, våd eller snedækket dag, og du kan køre afsted med det samme med frit udsyn.

TFT-instrumenter – digitalt display med over 100 forskellige oplysninger.

BRÆNDSTOF – du kan vælge mellem diesel eller HVO når du vælger en af IVECOs kampagnemodeller.

IVECOs 8-trins automatgear – er designet til absolut køreglæde. Med den ergonomiske multifunktionelle gearvælger kan du koncentrere dig om trafik- og kørselsforhold og dermed få komfortabel og mere sikker kørsel

Page divider

*IVECO DRIVER PAL er tilgængelig på de sprog, der understøttes af Amazon Alexa. Amazon, Alexa og alle relaterede varemærker tilhører Amazon.com, Inc. eller dets associerede selskaber.

HI-ADAPTIV KOMFORTSÆDER MED MEMORY FOAM IVECO DAILY

HI-ADAPTIV
KOMFORTSÆDER MED MEMORY FOAM
DESIGNET TIL DINE BEHOV

Daily er den første varevogn med både sædehynde og ryglæn med memory-foam.

Memory Foam, der først blev udviklet til NASA´s rumfærger, fordeler vægten jævnt og reducerer trykket mod kroppen med op til 30 %.

Hovedstøtten, der også er fremstillet af memoryfoam, absorberer trykket ved en kollision og reducerer dermed piskesmældseffekten.

Samtidig er vores komfortsæde affjedret, opvarmet og udstyret med armlæn, så du altid er sikret størst muligt komfort.

 DAILY HI-MATIC: IVECO's 8-trins automatgear

DAILY HI-MATIC
ABSOLUT KØREGLÆDE

IVECO's 8-trins automatgear er designet til absolut køreglæde. Med den ergonomiske multifunktionelle gearvælger, kan du koncentrere dig om trafik- og kørselsforhold og dermed få en mere komfortabel og sikker kørsel.
Page divider