LEASING AF VAREVOGN

Bliv kontaktet

BLIV KONTAKTET

Page divider

Leasing af varevogn, varebil, kassevogn eller kassebil hos IVECO

Overvejer du at anskaffe en varevogn eller kassevogn, så bør du også overveje den finansiering, der giver mest mening for dig og din virksomhed. Giver det mening at købe eller lease varevognen? Bliv klogere på, hvordan du kommer i gang med den rigtige finansielle leasing af varevognen her.
I de seneste år er det blevet populært at lease - både privatbiler, men også varevogne. Du kan læse mere om hvorfor - og hvilke fordele der er ved at lease frem for at købe varevognen - på siden her.

Vil du hellere købe din nye varevogn? Se vores store udvalg af varebiler her.

Page divider

Finansiel leasing af varevogn

Ved finansiel leasing kan din virksomhed i større grad benytte sig at det antal IVECO-varevogne, som I har brug for. På den måde undgår I at en større investering i varevogne kan tynge budgettet. I det tilfælde vil ejendomsretten til lastbilen eller varebilen forblive hos det finansieringsselskab, som I benytter. Finansiel leasing har altså en stor fordel for din virksomhed, da I i stedet kan bruge jeres finansielle ressourcer på virksomhedens kerneområder.

En leasingaftale kan have en varighed på 30 og helt op til 72 måneders varighed. Desuden gælder det, at den finansielle leasing skattemæssigt fradragsberettigede.

Du kan også vælge den såkaldte Softleasing, som er meget populær. Dette koncept indebærer ofte små ydelser i starten for at lette anskaffelsen, efterfulgt af en lang løbetid, hvor ydelserne holdes nede på et mere begrænset niveau, til varevognen er helt tilbagebetalt.

Page divider

Finansiering med afbetaling

I forlængelse af finansiel leasing, finder du finansiering med afbetaling. Dette er den ideelle løsning for de kunder, som ønsker straks at blive ejer af lastbilen og beholde den i lang tid. Ligesom ved finansiel leasing, kan du i dette tilfælde også få sat finansiering på med afdragsvis tilbagebetaling, som helt vil dække lastbilens eller varevognens købesum.

Det smarte ved finansiering med afbetaling er, at du kan tilpasse det alt efter dine og din virksomheds reelle økonomiske muligheder og transportbehov. Ved afbetaling gælder også, at der er en række skattemæssige fordele. Renterne på afbetalingen er nemlig fradragsberettigede.

Page divider

Operationel leasing

Et andet alternativ til at købe din varevogn er operationel leasing. I stedet for at anskaffe dig produktet/varevognen på afbetaling, så vil du med operationel leasing leje varevognen. Her får du et komplet produkt, hvor leasingselskab vil tage sig af alle uforudsete omkostninger.

Det vil give dig, som kunde, mulighed for at anskaffe en lastbil og samtidigt være på forkant med de økonomiske forpligtelser, samt ud fra dine behov, fastsætte en månedlig leasingydelse, som giver mening.En fordel ved operationel leasing af varevogne er særligt, at du ikke har nogen forpligtelser, når leasingperiode udløber. På den måde påvirkes din likviditet ikke. Da ejendomsretten forbliver hos finansieringsselskab vil kreditloftet hos banken heller ikke påvirkes.

Om IVECO

IVECO internationalt

IVECO er et mærke tilhørende Iveco Group N.V. (MI: IVG). IVECO designer, producerer og markedsfører en bred vifte af lette, mellemstore og tunge erhvervskøretøjer, terrængående lastbiler og køretøjer til applikationer som f.eks. off-road missioner.

Mærkets brede udvalg af produkter omfatter Daily, et køretøj, der dækker 3,5 – 7,2 tons køretøjsvægtsegment, Eurocargo fra 6 – 19 tons og, i det tunge segment over 16 tons, IVECO WAY-serien med on-road IVECO S-WAY, off-road IVECO T-WAY og IVECO X-WAY til lette offroad-opgaver. Derudover bygger IVECO Astra-mærket terrængående lastbiler samt specialkøretøjer.

IVECO beskæftiger tæt på 21.000 personer globalt. Det administrerer produktionssteder i syv lande i hele Europa, Asien, Afrika, Oceanien og Latinamerika, hvor det producerer køretøjer med de nyeste avancerede teknologier. 4.200 salgs- og servicesteder i over 160 lande garanterer teknisk support, uanset hvor et IVECO-køretøj er på arbejde.

For yderligere information om IVECO: www.iveco.com

I forlængelse af salg og markedsføring af vare- og lastbiler tilbyder IVECO en række serviceydelser i form af service- og reparationsaftaler, salg af brugte vare- og lastbiler samt bilfinansiering

Nogle af vores mest populære IVECO Danmark A/S varevogne og kassebiler er:

  • IVECO Daily fås fra 3,5 - 7 tons i mere end 7000 varianter med motorer op til 205 HK som Euro-5 eller Euro6.
  • Den populære Eurocargo - fås fra 7,5 til 18 tons med motorer fra 160 op til 310 HK i Euro 6. Eurocargo er fortsat den toneangivende lastbil i segmentet og har kontinuerligt siden starten af 90’erne vundet flere priser end nogen anden lastbil i segmentet.
  • IVECOs flagskib S-WAY - fås fra 18 til 32 tons med motorer fra 330 op til 570 HK i Euro 6d. Vogntogsvægt fås fra 44 op til 60 tons.
  • IVECO T-WAY, IVECOs Entreprenørbil – fås fra 16 til 32 tons med motorer fra 330 op til 500 HK i Euro 6. Vogntogsvægt fås fra 44 op til 176 tons.