SERVICE

 

Bliv kontaktetBLIV KONTAKTET

UDVIDET GARANTI PÅ ALLE KAMPAGNEBILER

Du får to års fabriksgaranti plus et ekstra års udvidet garantipakke ”XTENDED LIFE” på op til 200.000 km på alle vores kampagnebiler. På den måde kan du være sikker på, at dit køretøj er i topform med størstedelen af komponenterne dækket bl.a. motor, gearkasse, aksler, transmission og brændstofindsprøjtning.* Med den udvidede garantiservice er du endvidere berettiget til 24 timers vejhjælp, så du altid kan få assistance hvis uheldet er ude.

Xtended-life logo

SERVICEAFTALE FOR KUN 95 KR. PR. MÅNED

Jo bedre du plejer din bil, jo længere holder den. Hos IVECO tilbyder vi en bred vifte af skræddersyede servicepakker, der er designet til at holde dit køretøj på vejen med minimale stop til service og reparationer. Lige nu kan du få en S-LIFE serviceaftale for kun 95 kr. pr. måned** og indeholder alle vedligeholdelsesopgaver på din bil i henhold til servicebogen. Kampagneprisen gælder 30.000 km på en 3-årig kontrakt. Hvis du gerne vil udvide dækningen ud over en S-LIFE-kontrakt, så vælg en af de øvrige aftaler. Den mest dækkende er en 3XL-LIFE-aftale, der dækker service og reparationer – spørg din sælger om et tilbud.

* De fulde betingelser for fabriksgaranti er angivet i IVECO garanti manual, og dækningen for udvidet garantipakke ”XTENDED LIFE” er angivet i service- og reparationskontraktens vilkår og betingelser. ** Prisen på 95 kr./måned for en S-LIFE serviceaftale dækker i tre år og op til 30.000 km. og dækningen for S-LIFE serviceaftale er angivet i service- og reparationskontraktens vilkår og betingelser.

Service- og reparationsaftale til din varevogn IVECO
Page divider


IVECO X SÖDERBERG & PARTNERS FORSIKRING

Med IVECO Daily bliver livet nu lettere for alle iværksættere i transportbranchen.

Iveco tilbyder en skræddersyet forsikringspakke til en attraktiv pris for alle nye IVECO kunder. For 24.000 kr. om året får du en god forsikring med selvrisiko på kun 15.000 kr. Der er tale om en fast præmie, hvilket betyder, at udgiften ikke stiger i tilfælde af skade. Øvrige forsikringer kan også tilbydes via denne aftale, såsom arbejdsskadeforsikring, fragtførerforsikring og ansvar inkl. retshjælp.
KONTAKT os i dag via vores kontaktformular og kryds af at du ønsker mere information om forsikring eller ring på telefon 60 18 01 30.